Eléonor Meets Choir

Eléonor werkt graag samen met verschillende koren. We vinden dat fijn en het geeft het koor de kans om met een live-band samen op het podium te staan.

De formule is de volgende:
Het koor zingt een concert van 30 à 45 minuten met hun eigen repertoire.
Nadien speelt Eléonor een goed uur concert, waarbij het koor een 6-tal nummers kan meezingen.  Het is een uitdagend en Zuiders repertoire.

In het najaar van 2018 en het voorjaar van 2019 staan er nieuwe samenwerkingen op stapel. In oktober werkt Eléonor samen met Mjoezik (Kontich) en in december staat er een Moralia op het programma in samenwerking met kamerkoor Terpander (Sint-Niklaas). In januari-februari is er een samenwerking voorzien met het Tilburgs vrouwen-kamerkoor Cantilare. In februari speelt Eléonor samen met solidariteitskoor Quetzales (opwijk).

Koren die interesse hebben om deze samenwerking aan te gaan kunnen contact opnemen via info@eleonor.be.

 


Eléonor likes to cooperate with different choirs. We like this and it gives the choir an opportunity to perform together with a live-band.

We use the following formula:
The choir performs 30-45 minutes from their own repertoire.
After this Eléonor plays a concert for about one hour and the choir participates in up to 6 songs. It is a challenging repertoire with a southern atmosphere.

Choirs who are interested in organizing this concert can contact us by e-mail: info@eleonor.be.

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close