The Ball Rumors

The Ball Rumors biedt 2 programma’s aan en bestaat uit de volgende leden:

  • Elly Aerden: zang
  • Hanneke Oostelijnck: zang
  • Juno Kerstens: zang/ akoestische bas
  • Roer Ferny: zang & gitaar
  • Lieven Cambré: saxofoon en orkestleider
  • Peter Kox: trompet
  • Tim Daemen: trombone
  • David Demuynck: Fender roads/ grand piano
  • Egon Loosveld: drums
  • Peter Van Woensel: percussie

Programma 1 – Swing en Lindyhop:

Ladies & Gentlemen, your attention please! Ballroom neemt je mee voor een magische dans- en muzikale avond. The Ball Rumors, enig in zijn soort, verbindt de melancholie van toen met de hype van nu. Tien klasse-muzikanten zorgen voor een wervelende, swingende avond in aanstekelijke retro-stijl.

Heeft u toch nog wat last met tellen? Geen probleem!  Voor het orkest gaat knallen, starten we met een workshop. De Lindy Hop is van oorsprong een Afro-Amerikaanse partnerdans gebaseerd op een combinatie van Charleston, Jazzdans en Tapdance. Het wordt gedanst op muziek uit de jaren 30 en 40. In deze workshop worden jou de basispassen van deze swingende dans aangeleerd.

Programma 2 – Het Ballroom-dance programma:

Ballroom kampioenen kneden ook jullie in no-time tot sterren op de dansvloer. Swingen op een jive? Een frivole slowfox, een Zuiderse chachacha of samba, een up-tempo quickstep? Als het maar beweegt! Tien stijlen, dertig songs, vijftig jaar muziek.

Een avond met The Ball Rumors staat voor stijl, voor dansen, voor feesten, voor jong en oud, voor charme en glamour maar bovenal voor prachtige dansmuziek.

Meer informatie en boekingen via de Facebook-pagina.


 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close